Mesec pravi kvadrat sa Plutonom. Merkur ulazi u znak Lava. Mesec pravi kvadrat sa Marsom, ulazi u znak Bika i pravi kvadrat sa Merkurom. Sunce pravi sekstil sa Uranom.Postavićete se u prvi plan po pitanju planiranja i organizacije vaših poslovnih i privatnih aktivnosti. Usmerićete se ka saradnji sa osobama koje su na boljem društvenom ili poslovnom položaju u odnosu na vas. Bićete angažovani oko pregovora u vezi prioritetnih poslovnih planova i umećete da svoje potrebe i interese predstavite dosta dobro i tako privučete pažnju i interesovanje sagovornika

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Oslonite se na svoju intuiciju jer će biti pojačana i umećete da dobro procenite kako da se postavite u kojoj situaciji kako biste došli do ostvarenja cilja. Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte veće troškove i ulaganja. U odnosima sa voljenom osobom ćete nastupati sa više vedrine i optimizma, pa ćete tako uneti dobro raspoloženje u vaše bliske odnose. Pružaćete više sklada i nežnosti i jedno drugome ćete ulepšati dan. Ako ste slobodni, moguće je početak nove emotivne veze.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 − 9 =