Mesec pravi opoziciju sa Uranom i ulazi u znak Škorpiona, nakon čega pravi kvadrat sa Merkurom i kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt.
Bićete napeti i u isto vreme pomalo nesigurni, što će doboditi do teškoća u obavljanju planiranih ciljeva na početku dana. Najbolje je da izbegavate da se bavite važnim stvarima i da sačekate da budete sigurni u to šta su vam prioriteti. Osećaćete se uznemireno i bićete napeti jer će vam nedostajati jasno rasuđivanje.       

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Podsvesna previranja će u vama izazivati bes koji nećete moći da kontrolišete, pa vam se može dešavati da zbog ishitrenosti napravite ozbiljniju grešku u nastojanjima da postignete ono što ste zamislili i planirali ili da uđete u konflikt sa pojedinim ljudima jer ćete jedni drugima delovati nejasno. Njabolje bi bilo da se povučete i odmarate, nađete neki vid razonode i psihofizičke relaksacije jer će vam to pomoći da izbegnete ozbiljnije komplikacije i da ublažite uznemirenost i napetost.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 × 27 =