Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt.
Bićete rasejani, neorganizovani, nemirni, što vam govori da nije pogodan dan da se bavite bilo čim važnim. Budite pažljivi u odnosima, posebno sa bliskim osobama jer će vam biti teško da se međusobno uskladite. Bićete skloni površnosti i ništa vam neće dugo držati pažnju. To sve može da izaziva napetosti u odnosima i povremene ali prolazne prepirke i sukobe.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Dobro bi vam došlo da se fizički angažujete ili da se bavite nekim vidom sporta i rekreacije kako biste se oslobodili frustracija koje će vas pritiskati. U drugom delu dana ćete biti raspoloženiji i stabilniji. Razgovori sa partnerom i prijateljima urodiće plodom i ako ništa drugo, bar će vam popraviti raspoloženje. Ako planirate izlazak, dobro ćete se provesti pod uslovom da izađete na neko novo mesto.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 × 6 =