Mesec pravi sekstil sa Venerom, trigon sa Jupiterom i sekstil sa Merkurom. Venera pravi kvadrat sa Saturnom.
Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u sprovođenju vaših ideja i inovativnih rešenja u delo. Nešto što ste ranije pokrenuli i za šta niste bili sigurni da li će vam doneti očekivbane rezultate sada će vas prijatno iznenaditi rezultatima koji će biti bolji od očekivanih. U odnosima sa drugima ćete biti komunikativni i nalazićete nove i drugačije pristupe koji će vam omogućiti da vaši dogovori budu uspešniji. Umećete da se dobro konkcentrišete na ostvarenje i poslovnih i privatnih ciljeva. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju ćete biti u prilici da upoznate potencijalnog kandidata za ulazak u emotivnu vezu. Moguća su i nova prijateljstva. Ako ste u vezi, poboljšaćete vaš odnos sa partnerom tako što ćete biti puni inicijative i što ćete uneti nove aktivnosti i pronaći nova zajednička interesovanja. To će biti pravo osveženje za vas oboje i motivisaće vas da provedete zajedničko vreme puno otvorene i iskrene komunikacije. Jedno drugoga ćete podsticati na aktivnosti.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 ⁄ 7 =