Venera ulazi u znak Jarca. Mesec ulazi u znak Strelca, pravi konjunkciju sa Suncem i ulazi u fazu Mladog Meseca.
Očekuje vas dobro raspoloženje. Uspećete da se prilagodite situacijama u kojima se budete zatekli i osobama sa kojima se budete viđali i koje vas okružuju. Imaćete dobar osećaj za druge ljude i znaćete kako da se postavite prema kome u različitim situacijama, a da održite skladan i funkcionalan odnos. Imaćete nove ideje kako da pristupite rešavanju nečega što vam je trenutno aktuelno. Prema drugima ćete nastupati ljubazno i uslužno.                 

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju ćete biti raspoloženi da vaš odnos sa voljenom osobom poboljšate tako što ćete uneti neke nove elemente koji vam nedostaju, a što će vaš partner dočekati sa odobrenjem. U odnosu sa partnerom ćete učvrstiti stabilnost vaše emotivne veze i postaviti nove zajedničke ciljeve. Očekuju vas srećni zajednički trenuci uz voljenu osobu, a oni koji su slobodni mogu da očekuju pogodne prilike za druženje, zabavu i novo poznanstvo koje može da se pretvori u nešto više od prijateljstva. Bićete rapoloženi za popodnevno druženje sa prijateljima.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 + 6 =