Mesec pravi trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom.
Oslonite se na intuiciju u nalaženju poterebnih rešenja na poslu i privatno. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da budete maštoviti. Ovaj dan vam je pogodan za psihofizičku relaksaciju i rekreaciju, pa iskoristite slobodno vreme za bavljenje vašim hobijem. Osećaćete se opuštenije i lakše ćete se snalaziti u odnosima. Prema drugima ćete ispoljavati ljubaznost i predusretljivost.               

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U odnosima sa voljenom osobom počećete da ispravljate nešto što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i umećete da osmislite kako da svog partnera usrećite i kako da oboje uživate u intimnim trenucima. U kasnijim večernjim satima ćete osećati pojačanu unutrašnju uznemirenost, što će vas činiti nestabilnim, pa izbegavajte napete i konfliktne situacije u odnosima. Najbolje bi bilo da odmarate.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 − 9 =