Mesec pravi kvadrat sa Venerom, ulazi u znak Strelca i pravi trigon sa Suncem.
Imaćete dobar osećaj za dobitne finansijske kombinacije i akcije. To vam može doneti dobitke i poboljšati vaše finansijske mogućnosti. Bićete prilagodljivi i snalažljivi u poslovnim akcijama, kao i u ostvarivanju planiranih zadataka. Vaše raspoloženje i optimizam će biti pojačani. Ovaj dan vam nije pogodan za započinjanje nečeg novog ali je pogodan za dovršavanje započetog i za razradu onoga što je već u toku.                           

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Volja i energija, kao i motivacija će vam se pojačati sredinom popodneva. Uspećete brže i efikasnije da postignete ono što ste planirali. Bićete više u pokretu i umećete da se dogovarate oko svega važnog i na poslu i privatno. Na polju ljubavi ćete umeti da voljenu osobu pokrenete i oraspoložite. Zajednička šetnja, sportske aktivnosti i mnogo zabave i komunikacije će vam prijati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
22 − 21 =