Mesec pravi sekstil sa Neptunom i konjunkciju sa Saturnom i Plutonom.Ostvarićete napredak u ranije započetim dugoročnim projektima. Ovaj dan vam je pogodan da se posvetite poboljšanju organizacionog dela i da obavite važne razgovore sa ostalim učesnicima u velikim projektima kojima se trenutno bavite. Izabraćete prioritete i usmerićete se većinom na poslove koji su od dugoročnog značaja. Bićete dobro koncentrisani i svemu ćete pristupati savesno i sistematično.  

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom ćete delovati povučeno i pomalo hladno. Bićete više nego obično zauzeti poslovnim i svakodnevnim obavezama i nećete naći dovoljno vremena za emocije i ljubav. Vama samima će delovati kao da vas voljena osoba zaobilazi i ne pruža vam pažnju. To je prolazno i neće mnogo uticati na vaš odnos u celini.    

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
1 + 18 =