Mesec pravi sekstil sa Marsom i ulazi u znak Lava, nakon čega pravi sekstil sa Suncem i kvadrat sa Uranom. Merkur pravi sekstil sa Jupiterom.
Bićete prilagodljivi u odnosu na ljude i okolnosti. Vaša ličnost i autoritet, kao i integritet doći će do pozitivnog izražaja i bićete zapaženi. To će vam omogućiti da postignete planirane ciljeve u poslu i privatno. Na emotivnom polju ćete biti promenljivog raspoloženja i osećaćete se povremeno pritisnuti teškim osećanjima, brigama i nečim što ne uspevate da rešite, najviše u privatnom životu i bliskim odnosima. Na sreću, to osećanje će biti kratkotrajno i prolazno.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Izbegavajte da se opterećujete manje važnim stvarimja i usmerite se na ono što može da vam ulepša dan. Vaša pokretačka energija će biti pojačana, pa ćete imati snage za sve, a dobro bi vam došlo i bavljenje sportom ili bar rekreativnim aktivnostima. Najviše od svega će vam se otvoriti mogućnosti za uspeh u ostvarenju nečega što je povezano sa intelektualnim aktivnostima, vašim ličnim interesovanjima, dogovorima, komunikacijom, publikacijama, javnim nastupima i putovanjima.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 × 26 =