Mesec pravi trigon sa Neptunom i Merkurom i sekstil sa Saturnom. Merkur pravi konjunkciju sa Neptunom. Mesec pravi sekstil sa Plutonom i opoziciju sa Marsom..
Dan vam je pogodan za bavljenje ličnim planovima i za odmor i razonodu. Bićete rasploženi da se više krećete, pa možete da odete u posetu rođacima i prijateljima, kao i da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima. To će vam biti korisno kako biste se napunili energijom i ublažili napertosti koje ćete osećati većim delom dana. Na emotivnom polju ćete imati potrebu da više vremena imate za sebe, što može zasmetati vašem partneru.                            

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Biće vam teško da se međusobno uskladite. Nešto što ste zajedno planirali neće moći da se ralizuje onako kako biste želeli jer nećete imati podršku okolnosti. Nailazićete na prepreke, zastoje, kašnjenja. Ovaj dan vam naročito nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Bićete skloni da drugu osobu idealizujete i nećete umeti da realno sagledate one stvari koje mogu dovesti do nesklada i nerazumevanja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 − 9 =