Mesec pravi konjunkciju sa Venerom, kvadrat sa Neptunom i konjunkciju sa Merkurom.
Ovaj dan vam je pogodan za duži odmor u prepodnevnim satima. Možete se osećati neispavano, umorno, bez energije. Izbegavajte donošenje važnih odluka jer ćete biti zaneseni, pomalo konfuzni i nećete umeti da se snađete u trenutku. Bićete dekoncentrisani, rasejani i pažnja će vam lutati. Izbegavajte alkoholna pića. U odnosima sa voljenom osobom nećete se dobro razumeti i nećete uspevati da postignete dogovor o nečem što i vama i vašem partneru predstavlja smetnju u vašem odnosu.             

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Kasnije ćete biti komunikativni i raspoloženi da sa članovima porodice ili voljenom osobom, možda sa prijateljima, odete na izlet u prirodu ili na neko mesto gde možete da razgovarate o raznim temama, uglavnom zabavnim i opuštajućim. Započećete nove razgovore oko nečega što vam je zajedničko što će pozitivno uticati na sklad u vašim odnosima. U večernjim satima ćete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi, razmenjivaćete osećanja i nežnosti i bićete ispunjeni zadovoljstvom. Umećete da svom partneru pokažete šta osećate i to podelite sa njim.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 − 7 =