Mesec pravi trigon sa Suncem, kvadrat sa Uranom, trigon sa Merkurom i kvadrat sa Venerom.Osećaćete se nezadovoljno i lako ćete manjeti raspoloženja. Nedostajaće vam motivacija. U odnosima sa drugima bićete povučeni i smetaće vam bilo kakva kritika ili pritisak, požurivanje. Izbegavajte naporne razgovore, naporne ljude i bilo koji vid aktivnosti koji vas iscrpljuje na emotivnom nivou. Potrebno vam je više kretanja, lakšin i rutinskih aktivnosti i više dinamike. Usmerite se na one poslovne i privatne aktivnosti koje vam omogućuju da budete u pokretu i koje zahtevaju manje koncentracije i samostalan rad. Izbegavajte poslove ili aktivnosti koje uključuju timski rad i kontakte i odnose sa drugima.                  

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Usmerite se na ranije započete i lakše aktivnosti. To će vam omogućiti da opustite napetosti i da izbegnete osećanje nesklada i potrebu za povlačenjem. Na emotivnom planu ćete nailaziti na nezadovoljstvo jer nećete moći da se uskladite sa voljenom osobom. Bićete različitio raspoloženi i povučeni.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 + 15 =