Mesec pravi sekstil sa Venerom i kvadrat sa Uranom.
Ulazite u novi dan sa optimizmom i to možete da iskoristite za savladavanje prepreka koje su vam prethodnih dana usporavale napredak u razvoju vaših planova. Sagledavaćete stvari iz šire perspektive i nećete gubiti vreme na nepotrebne sitnice. Imaćete dobar osećaj za novac i investicije, što vam može doneti dobitke ako iskoristite neke povoljne mogućnosti koje ćete danas imati. Važno je da obratite pažnju na to gde, u kojoj oblasti i na koji način se kriju pogodnosti koje čekaju da ih iskoristite.        

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Od sredine prepodneva osećaćete se napeto i bićete skloni ishitrenim potezima. Budite pažljivi u odnosima sa drugima jer su moguće konfliktne situacije. Bićete emotivno osetljivi i u raskoraku između svojih osećanja i misli. To će trajati kratko ali dok bude trajalo, bićete promenljivog i nestabilnog raspoloženja. Na ljubavnom polju ćete pružati podršku voljenoj osobi i bićete veseli i nasmejani. Svoje dobro raspoloženje ćete deliti sa partnerom.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
42 ⁄ 21 =