Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, Venerom i Merkurom i ulazi u znak Bika.Osećaćete napetost koja će dolaziti iz nekog vama neidentifikovanog izvora, iznutra, iz podsvesnog dela. Nešto što ste potisnuli u sebe nekada, sada će sticajem okolnosti početi da se javlja kao osećaj nelagode, nervoze, ljutnje koja nije izazvana neposrednim uticajima, već može da bude i ljutnja na sebe zbog neispunjenog jednog ili više ličnih ciljeva. To može da vas ometa u obavljanju planiranih aktivnosti, a može negativno da utiče na vaše odnose. Biće vam teško da se prilagodite drugim ljudima i okolnostima.             

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Oko sebe ćete videti većim delom prepreke i smetnje, što će pojačavati vaš osećaj nelagode i ljutnje. Na sreću, ovo je prolazno i neće preterano uticati na važne situacije u vašem životu. Nađite način za psihofizičku relaksaciju i bavite se nečim što vam prija i što vas opušta.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 + 12 =