Venera pravi konjunkciju sa Marsom. Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom.Možete osmisliti zabavan, opuštajući i ispunjen dan. Vaši najbliži će biti raspoloženi da saslušaju vaše predloge. Ako vam vremenske prilike dopuštaju, izađite u prirodu. Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte da ulazite u troškove koji su realno nepotrebni u ovom trenutku. U protivnom rizikujete da uđete u minus na računu. Na ljubavnom polju vam je ovo dan kada možete da unapredite odnose sa voljenom osobom kroz posvećivanje više pažnje međusobnim potrebama u vezi i detaljnim razgovorima o tome.                 

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom ćete biti praktični, komunikativni, spremni na razgovore, a imaćete i predloge o zajedničkom vremenu koji će se vašem partneru dopasti. Ostvariće vam se jedna želja u ljubavi. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno i potrudićete se da ga obradujete, što će uneti više sklada i lepih osećanja između vas dvoje.
NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 + 18 =