Mesec ulazi u znak Jarca, Mesec pravi trigon sa Uranom i Suncem i kvadrat sa Venerom. Pluton kreće retrogradno. Mesec pravi kvadrat sa Merkurom..Osećaćete se nesigurno i biće vam teško da donosite važne zaključke i odluke. Bićete napeti i skloni ulasku u verbalne rasprave. Vaša osećanja i vaš razum će biti u sukobu. jedno ćete osećati, a nešto drugo ćete misliti, pa vas to može činiti zbunjenim. Najbolje je da se ne bavite važnim stvarima. Budite pažljivi u saobraćaju. Sa drugima se nećete dobro razumeti i imaćete osećaj uznemirenosti koji će dolaziti iz nevidljivih iozvora. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Ono što će vas činiti napetim neće biti izazvano racionalnim razlozima. Vaše podsvesne reakcije će biti nagle. Nećete moći da se prilagodite okolnostima i ljudima koje budete sretali. Na emotivnom polju ćete osećati kako vas voljena osoba zapostavlja i lako ćete ulaziti u nesporazume. Smetaće vam mnogo toga u vašem okruženju. Potrebna vam je psihofizička relaksacija i odmor.     

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 6 =