Mesec pravi kvadrat sa Venerom, trigon sa Jupiterom i kvadrat sa Merkurom. Sunce ulazi u znak Škorpiona. Mesec ulazi u znak Device i pravi sekstil sa Suncem.
Tokom prepodnevnih sati se posvetite nečem što je od prioritetne važnosti i što zahteva ulaganje više truda, preuzimanje višeg stepena odgovornosti i što je povezano da dugoročnim projektima. Uspećete da postignete stabilnost u onome čime se bavite i da učvrstite svoj statu u poslu, društvu, u odnosima sa okolinom.

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Tokom popodnevnih sati nije povoljno vreme da se započinje ništa novo zbog Meseca u praznom hodu. U ovom delu dana se bavite samo već ranije započetim i rutinskim aktivnostima. U odnosima sa drugima, posebno u ljubavi, bićete suzdržani i sumnjičavi. Neko bi mogao da povredi vaša osećanja. Ovaj dan vam nije pogodan za ulazak u novu emotivnu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 − 14 =