Mesec pravi kvadrat sa Saturnom i Plutonom.
Osećaćete prolazno neraspoloženje i bićete opterećeni brigama. To u vama može da izaziva osećanja tuge, apatije, depresivnost i da stvara umor i potrebu da se povučete. Najbolje je da se bavite samo sopstvenim potrebama i da izbegavate bliske odnose jer ćete biti skloni da ulazite u nesuglasice i da osećate kako vam bliske osobe ne pružaju potrebnu pažnju. Mnogo toga će vas opterećivati. U komunikaciji ćete nailaziti na nesporazume, pa su moguće i prepirke koje su prolaznog tipa.               

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Budite pažljivi u saobraćaju jer su moguće manje nezgode. U večernjim satima ćete osećati jaku napetost za koju neće postojati direktan uzrok. To će biti povezano sa vašim podsvesnim previranjima. Potrebno je da se dobro odmorite. Na emotivnom polju ćete biti povučeni, osećaćete se nelagodno, kao da vas partner ograničava, a ovaj bi mogao da vas pritiska svojim problemima, što će vas činiti zabrinutim i dovešće do zahlađenja u vašim odnosima ali kraktotrajno.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
44 ⁄ 22 =