Mesec ulazi u znak Škorpiona i pravi opoziciju sa Uranom.
Osećaćete tokom dana napetost koja može da bude i na neki način pritajena, a onda odjednom da dođe do situacije koja dovodi do neprijatnosti ili ozbiljnijeg konflikta u odnosima. Zbog toga izbegavajte bilo kakve stresne situacije i budite vrlo pažljivi u odnosima, posebno sa bliskim osobama, kao što su vaš emotivni partner, deca, članovi porodice uopšte. Pojačane tenzije i probleme stvaraće vam one situacije koje dugo vremena niste rešavali i od kojih ste pokušavali da se sklonite i da izbegavate suočavanje i rešavanje.                            

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Upravo će vas problemi iz prošlosti koji su i danas aktuelni, na neki način uznemiravati i provocirati i shvatićete da su sve vreme ispred vas i da nisu popustili, nego da su ojačali. Bićete skloni brzopletim potezima i odlukama. Najvažnije je da to izbegavate i umesto toga da prihvatite odgovornost za rešavanje svega što vam sada pravi probleme.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
14 − 11 =