Sunce ulazi u znak Lava. Mesec pravi trigon sa Marsom i Jupiterom i kvadrat sa Saturnom.Bićete odlučni, znaćete šta hoćete i kako da to ostvarite. Vaše misli će biti u skladu sa vašim osećanjima. Iskoristite to da obavite važne razgovore. Na polsovnom polju ćete biti u mogućnosti da se dogovorite u vezi nečega što vam je u ovom trenutku važno, bićete više nego obično u pokretu, a možete ostvariti i bolji uspeh ako se bavite nekim vidom trgovine. Vreme nije pogodno za započinjanje novih projekata koji su povezani sa oblastima saobraćaja, trgovine, komunikacija, dok biste mogli u vezi toga da obavljate planiranja i pripreme.            

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima, posebno sa voljenom osobom, bićete većim delom dana prijemčivi na potrebe voljene osobe i umećete da pokažete otvoreno svoja osećanja, što će uticati na uvećanja sklada u vašoj vezi i bliskim odnosima uopšte. U večernjim satima ćete se osećati umorno i opterećeno brigama, pa je najbolje da se povučete i odmarate.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
3 + 18 =