Mesec pravi sekstil sa Jupiterom i kvadrat sa Venerom i Plutonom. Venera pravi konjunkciju sa Plutonom. Mesec pravi opoziciju sa Uranom i ulazi u znak Škorpiona. Merkur pravi sekstil sa Plutonom..
Umećete da jasno sagledate sve što vam privuče pažnju. Vaša sposobnost analiziranja će biti pojačana i umećete da proniknete u suštinu svakog problema, ukoliko budete trebali da nešto rešavate, planirate ili da donosite važne odluke. Ovaj dan vam je dobar za zdravstvene preglede i za sve što ima za svrhu unapređenje vašeg zdravlja uopšte.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U komunikaciji ćete biti jasni i precizni, tako da će vas sagovornici sasvim dobro razumeti, što možete iskoristiti za važne dogovore. Umećete da jasno zatcrtate i predstavite svoje zamisli i ciljeve, a umećete i da postavljate zahteve. Tokom popodneva ćete biti napeti, pa su mogući poneki konflikti. Budite pažljivi da ne reagujete prenagljeno. Na emotivnom polju ćete se suočavati sa prenaglašenim strastima. Ako ste slobodni, snažno će vas privući jedna osoba i nećete moći da joj odolite.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 − 6 =