Sunce ulazi u znak Device. Mesec ulazi u znak Blizanaca, pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakon čega pravi kvadrat sa Venerom i Marsom.Umećete da postavite stvari na pravo mesto jer ćete biti usklađeni po pitanju onoga što planirate i načina kako ćete to da izvedete. Imate dobru viziju šta želite da postignete. Vaša osećanja biće usklađena sa vašim mislima. Počećete da više pažnje pridajete dovršavanju ranije započetih aktivnosti. Ovaj period vam nije pogodan za započinjanje novih aktivnosti. U kasnijem delu dana ćete osećati uznemirenost i napetost, pa ćete biti skloni naglim reakcijama, što može da dovede do nesuglasica i sukoba sa drugima.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju je poželjno da razgovarate sa voljenom osobom o svemu što vam je u datom trenutku važno i da se dogovarate kako ćete provoditi zajedničko vreme. Sa voljenom osobom ćete moći da se uskladite u nekim stvarima ali je važno da budete pažljivi kasnije jer ćete oko nekih situacija da dođete u nesklad.
NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
19 × 23 =