Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt, nakon čega ulazi u znak Raka i pravi sekstil sa Uranom. Merkur pravi kvadrat sa Saturnom.
Vaša moć prilagođavanja ljudima i okolnostima će biti pojačana, pa možete da prihvatite na sebe organizovanje zajedničkih aktivnosti, posebno da porodicom i prijateljima. Bićete otvoreni na sve predloge i uspećete da povežete i ono što naizgled deluje nespojivo u zajedničke aktivnosti i druženje. Tokom popodneva će vaša moć komunikacije i zaključivanja biti u padu, pa to nije povoljno vreme za važne razgovore.  

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Kako će vam pažnja biti umanjena, budite pažljivi u saobraćaju. Pun Mesec će vas činiti preosetljivim, što će uticati na vaše promene raspoloženja. Popodne iskoristitie za odmor i zabavne aktivnosti. Posvetite se svom hobiju i nađite način za bilo kakv vid psihofizičke relaksacije koji bi vam prijao i omogućio vam da se maksimalno opustite.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 ⁄ 3 =