Mesec ulazi u znak Riba i pravi trigon sa Suncem..Ovaj dan vam je pogodan za poboljšanje odnosa, kako poslovnih tako i privatnih. Bićete emotivno prijemčivi i umećete da osetite potrebe drugih ljudi i da na to adekvatno odgovorite. Vaš optimizam će biti u porastu, kao i interesovanje za kontakte sa drugima, posebno osobama koje su daleko od vas fizički. Zanimaće vas da upotpunite svoje znanje. Imaćwete dobar osećaj za rukovanje novcem i investicije, što vam može doneti dobitke. Ispoljavćete samopouzdanje u svakoj prilici i na svakom mestu. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do izrražaja u vašem poslu. Uspećete da se istaknete i da zablistate, kao i da budete oslonac drugima. U donošenju važnih odluka moći ćete da se oslonite na svoju intuiciju jer će biti pojačana. U odnosima sa voljenom osobom bićete maštoviti i pružaćete svom partneru nežnost, čak ćete biti i romantični, što će vašem partneru prijati.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 − 5 =