Mesec pravi trigon sa Merkurom i Suncem i ulazi u znak Ovna.Bićete ljubazni i imaćete dobar osećaj za lepo. U odnosima sa drugima ćete ispoljavati lepe manire. Ovo je povoljan dan za poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete jedno drugome pklanjati iskrene emocije i bićete usklađeni što će poboljšati vašu bliskost. U poslu i u ostvarivanju planiranih ciljeva ćete nastojati da manje planove koji zahtevaju rutinu i više pažnje na detaljima uklopite u velike planove koji zahtevaju visok stepen stručnosti.           

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To vam neće biti lako jer ćete imati kratke rokove za pripremu i organizaciju, ali ćete uspeti da se prilagodite okolnostima i da obavite sve što je najvažnije. Osećaćete pojačani optimizam i motivaciju da se suočite sa teškoćama i preprekama i nadvladate ih pozitivnim stavom i akcijom, za šta ćete imati podršku najbližih osoba. Vi ćete njima takođe pružati podršku i pozitivne emocije, posebno voljenoj osobi.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 11 =