Mesec pravi opoziciju sa jupiterom i kvadrat sa Neptunom i Marsom. Jupiter pravi kvadrat sa Neptunom.
Ovaj dan vam će vam biti većim delom napet i naporan, zbog čega je važno da nađete način i vreme da se relaksirate, kako biste mogli da obnovite svioju energiju i izbegnete veće komplikacije u bliskim odnosima. Pružaju vam se mogućnosti da rešite probleme koji su vas pritiskali u prošlosti, da promenite nešto važno u svom životu nabolje, što će vam omogućiti više stabilnosti i poboljšati vašu prilagodljivost i otpornost u odnosu na razne životne okolnosti. Slobodno vreme možete iskoristiti za neki vid fizičke rekreacije, jer će vam to pomoći da povratite psihofizičku ravnotežu. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U kasnijim popodnevnim i večernjim satima bićete rasejani i dekoncentrisani, što vas upozorava da izbegavate bavljenje važnim aktivnostima. Bićete neorganizovani i mnogo toga će vam se odvijati haotično. Ako budete praktikovali neki vid psihofizičke relaksacije, izbeći ćete mogućnost da načinite neku ozbiljniju grešku koju biste posle imali teškoća da ispravite. Budite pažljivi u lokalnom saobraćaju i izbegavajte alkoholna pića.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 × 10 =