Mesec ulazi u znak Riba, pravi konjunkciju sa Merkurom i sekstil sa Uranom.
Prilagodićete se svakoj situaciji koja vas zadesi i u kojoj se nađete. U odnosima sa drugima ćete lako nalaziti zajednički jezik i oko svega što je vezano za zajedničke planove i aktivnosti ćete uspevati da postignete dogovor i saglasnost. Bićete uspešni u svemu što od vas zahteva preuzimanje većeg stepena odgovornosti, jaku koncentraciju i što zahteva ulaganje većih napora i vremena. U odnosima sa drugima bićete prijateljski raspoloženi i komunikativni.

NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To će vam omogućiti da se sa prijateljima i voljenom osobom opustite i zabavite uz razgovore o raznoraznim temama. Podsetićete se nekih stvari koje biste mogli bolje da razradite kako bi se vaši odnosi odvijali skladnije. Sa emotivnim partnerom ćete razgovarati o onome što vas oboje zanima i što vam je važno za sklad u vašoj vezi.
NOVO: Mjesečni horoskop za april 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
34 ⁄ 17 =