Venera pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi sekstil sa Neptunom.
Nećete biti u mogućnosti da realno sagledate neke činjenice, što bi moglo da vam nanese nekakvu štetu ili finansijski gubitak. Ovaj dan vam nije pogodan da započinjete nešto novo. Ako postoji nešto čime se bavite, što je u završnoj fazi, usmerite se na dovršavanje ranije započetog. U odnosima sa drugima budite pažljivi jer ćete jedni drugima biti nejasni i biće vam teško da razmenjujete iskrene emocije. Bićete skloni da druge ljude idealizujete, što vam može doneti razočaranja. Više odmora i relaksacije vam je neophodno.          

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na emotivnom polju dolaziće do razočarenja u partnera jer vaše želje, očekivanja i potrebe u ljubavi neće biti ispunjene. Imaćete utisak da se voljena osoba povlači od vas i da vam nešto prećutkuje i da ima neke tajne, što neće biti daleko od istine. Nailazićete na komplikacije i nezadovoljstvo u emotivnoj vezi. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze. 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
12 ⁄ 2 =