Mesec pravi trigon sa Venerom. Neptun kreće retrogradno. Mesec pravi sekstil sa Jupiterom. Sunce ulazi u znak Raka.Počećete da više vremena izdvajate za dom i porodicu i biće vam potrebno više odmora i relaksacije. Umećete lako da izlazite na kraj sa situacijama na koje budete nailazili tokom dana. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Imaćete više strpljenja za druge i umećete da ih saslušate, a manje ćete imati potrebu da sebe ističete i da pokušavate da im nametnete svoje stavove.

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Ovo vam može pomoći u dogovorima jer ćete biti spremni da drugu stranu saslušate i da na finiji način uklopite svoje potrebe i stavove što može rezultovati uspešnijim dogovorima. Vaš um će biti na neki način pročišćen od suvišnih informacija i lakše ćete komunicirati, razmišljati i postizati ciljeve.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
11 × 10 =