Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom i sekstil sa Saturnom. Venera pravi opoziciju sa Plutonom. Mesec pravi konjunkciju sa Neptunom. Merkur pravi retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Mesec pravi sekstil sa Plutonom i trigon sa Venerom.Budite pažljivi u odnosima sa drugima jer ćete nailaziti na nesuglasice, zavist, spletke. Zbog toga vam ovaj dan nije pogodan ni za ulazak u novu emotivnu vezu, u slučaju da ste slobodni. Izbegavajte ulazak i u tajne emotivne veze jer se neće dobro završiti po vas. Bićete snažno privučeni nečim što će vam okupirati pažnju u negativnom smislu, kao što je želja za svođenjem računa sa nekim koga smatrate svojim neprijateljem. Uzdržite se od otvorenog sukoba jer vam to neće doneti očekivane rezultate nego će još više zakoplikovati situaciju. Obratite pažnju na ono što vam je pravilo smetnje prethodnih dana i prisetite se u čemu ste najčešće pravili greške.          

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete u mogućnosti da shvatite gde ste i kako sami sebe ometali i postaće vam jasnije kako da to više ne činite i kako da vaše sposobnosti poboljšate, kako da preciznije i bolje opažate važne situacije. Pružiće vam se mogućnost da započnete sa ispravljanjem nečega što niste obavili kako ste planirali, a isto tako ćete uvideti i neke sopstvene nedostatke i dobićete motivaciju da učinite nešto kako biste nadomestili to. U popodnevnim satima ćete u odnosima sa voljenom osobom poboljšati komunikaciju. Ako ste imali nekakvih nesuglasica u protekom periodu, naći ćete načina da se dogovorite oko onoga gde niste mogli da se razumete. To će poboljšati vašu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 − 17 =