Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom, trigon sa Plutonom i ulazi u znak Vage.
Bićete motivisani i dobro organizovani u obavljanju planiranih aktivnosti. Znaćete dobro šta hoćete i kako da to postignete. Potrebno je da pazite na novac jer nećete umeti da dobro procenite svoje mogućnosti na tom polju. Izbegavajte povećane troškove i investicije. U onome što budete radili bićete efikasni i imaćete jasan cilj, što će vam pomoći da postignete veći deo onoga što očekujete.             

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Pri tome ćete povremeno ulaziti i u situacije gde se sa osobama od autoriteta nećete slagati ili se neko prema kome vi ispoljavate autoritet neće slagati sa vama. Vreme je da se pozabavite rokovima i da preusmerite svoje aktivnosti ka dovršavanje nečega što je ušlo u završnu fazu. Na emotivnom polju ćete imati više dinamike ali i promenljivo raspoloženje u odnosima sa voljenom osobom.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
26 × 21 =