Mesec pravi trigon sa Venerom i Merkurom.


Na poslu i u obavljanju svakodnevnih aktivnosti bićete vešti, promišljeni, prodorni, snalažljivi u rešavanju važnih situacija i mogućih teškoća. Imaćete dobar osećaj za planiranje i organizaciju, a vaša sposobnost komunikacije će biti naglašena u poslovnim pregovorima gde možete biti na dobitku. Bićete informisani o onome što vas zanima i na osnovu toga ćete povlačiti poteze koji će vas lakše dovesti do ostvarenja nekih ciljeva.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na emotivnom polju ćete biti stabilni i puni pozitivnih osećanja koja ćete podeliti sa voljenom osobom. Naći ćete vreme za zajedničke aktivnosti i za prijatne intimne trenutke udvoje. Bićete otvoreni na dogovore i pružaćete podršku vašem partneru tamo gde mu budete potrebni. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje bi vremenom mogloi da se pretvori u skladnu emotivnu vezu.


NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 × 19 =