Mesec pravi opoziciju sa Neptunom, trigon sa Saturnom i opoziciju sa Merkurom. Mars pravi trigon sa Plutonom. Mesec pravi trigon sa Plutonom i Marsom. Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom. Sunce ulazi u znak Ovna.
Prihvatićete se aktivnosti i zadataka koji zahtevaju koncentraciju, efikasnost, brzinu i veštinu u izvođenju. Bićete i u mogućnosti da započnete jedan nov projekat. Vaša motivacija će biti pojačana, imaćete dovoljno energije, bićete dobro raspoloženi, što će vam pomoći da postignete uspeh i napredak u svemu čega se prihvatite. U odnosima sa radnim kolegama, ukućanima, prijateljima i voljenom osobom započećete razgovore o predstojećim zajedničkim planovima i ciljevima. Iznosićete svoje predloge koje ćete uspševati da uskladite sa predlozima i očekivanjima vaših sagovornika. Vaša komunikacija će biti na očekivanom nivou i postići ćete uspeh u poslovnim pregovorima i dogovorima privatnog tipa.                         

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Poboljšaćete komunikaciju i razumevanje sa voljenom osobom. Sa lakoćom ćete postizati napredak u nečem što je ranije započeto i što je od dugoročnog značaja. Na polju emocija vas očekuju skladni i stabilni odnosi. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo je moguće koje kasnije može da preraste u emotivnu vezu. Ovaj dan vam je izuzetno pogodan za nove početke na više životnih polja. U kasnijim večernjim satima, u 22 sata i 59 minuta, Sunce ulazi u znak Ovna i na našim prostorima, kao i na celoj severnoj polulopti Zemlje počinje godišnje doba proleće.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
27 − 4 =