Mars pravi sekstil sa Jupiterom. Mesec pravi kvadrat sa Neptunom. Sunce ulazi u znak Raka. Mesec pravi kvadrat sa Marsom.
Ovaj dan vam je povoljan za postizanje ciljeva koji vam mogu doneti dobitke na više životnih oblasti. Imaćete potrebnu podršku za ono što vam bude potrebno. Pogodnosti vas očekuju u oblastima obrazovanja, putovanja, trgovine i komunikacija. Počećete da više vremena izdvajate za dom i porodicu i biće vam potrebno više odmora i relaksacije. Umećete lako da izlazite na kraj sa situacijama na koje budete nailazili tokom dana. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Imaćete više strpljenja za druge i umećete da ih saslušate, a manje ćete imati potrebu da sebe ističete i da pokušavate da im nametnete svoje stavove.     

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na polju ljubavi ćete više nego obično da razgovarate sa partnerom o zajedničkim interesovanjima, planovima i svemu što vam bude zanimljivo. Vaša komunikacija će biti prožeta humorom, vedrinom i zabavom. Neke zajedničke ideje ćete biti u mogućnosti da isprobate u praksi i da poboljšate vaš odnos. Usmerićete se i na važne detalje. U večernjim satima ćete biti nezadovoljni nekim stvarima u odnosu sa voljenom osobom ali će to biti prolazno i kratkotrajno neraspoloženje.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 × 17 =