Mesec pravi kvadrat sa Marsom, opoziciju sa Saturnom i trigon sa Neptunom. Sunce ulazi u znak Vodolije. Mesec pravi opoziciju sa Plutonom i Merkurom.
Imaćete motivaciju da se pokrenete i iskoristite ovaj dan za fizičke aktivnosti ili izlazak u prirodu, što bi vam koristilo i popravilo vaše raspoloženje, a uz to bi i pozitivno uticalo na vaše zdravlje. Budite pažljivi u odnosima sa drugima. Uobičajeni obrasci ponašanja će vam smetati, posebno od strane emotivnog partnera i drugih bliskih osoba. Osećaćete potrebu za kvalitetnom promenom u vašim bliskim odnosima ali ćete u pokušaju da o tome razgovarate ili da nešto zaista promenite u tom smislu nailaziti na prepreke, nerazumevanje, odbijanje drugih da vas saslušaju.     

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Vi sami nećete biti spremni da prihvatite predloge svog partnera. To će sve izazivati napetosti u vašim odnosima. U večernjim satima ćete doći do vrednih uvida kako da postavite stvari u cilju nalaska rešenja koji bi vam omogućio unošenje neophodnog novog kvaliteta u vaše odnose. Partner će biti spreman da vas saluša kao i vi njega. Neka ustaljena pionašanja je potrebno da izbacite iz vaše emotivne veze. Pokušajte novi način pristupa partneru. Kompromis je najbolje rešenje.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 × 17 =