Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Mesec pravi opoziciju sa Neptunom, trigon sa Saturnom, opoziciju sa Merkurom i trigon sa Venerom.
Ovaj dan vam nije povoljan za pokretanje novih ideja već za rad na već započetim, dugoročnim ciljevima. Bićete dobro koncentrisani, imaćete dovoljno volje i upornosti. Sve što zahteva temeljno razmišljanje, smisao za formu i strukturu, sistematičnost u pristupu aktuelnim poslovima ili drugim aktivnostima će vam biti lako da obavljate.            

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete u mogućnosti da uspešno obavite važne razgovore i postignete dogovore koji vam mogu doneti korist ili dobitke. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti puni pozitivnih osećanja, imaćete inicijativu za zajedničke aktivnosti i vodićete ozbiljne razgovore o zajedničkim ciljevima, što će vam oboma prijati. U večernjim satima ćete imati potrebu da se sokazujete. Pazite na novac jer ćete biti skloni da više trošite.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 − 8 =