Mesec pravi sekstil sa Jupiterom, ulazi u znak Ovna i pravi sekstil sa Saturnom.
Tokom većeg dela dana bićete puni energije i optimizma i raspoloženi za razgovore i zabavu sa porodicom, voljenom osobom i prijateljima. Osećaćete pojačanu želju za promenom unutar svog životnog prostora. Neophodno je da se bolje organizujete. Isplaniraćete kako biste proveli dan i kako da iskoristite slobodno vreme. Sa voljenom osobom i članovima porodice ćete moći da se dogovorite oko svega.  

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Imaćete vremena da se bavite svojim hobijem i da provodite vreme sa bliskim osobama ili porodicom u zajedničkim aktivnostima. Prijao bi vam bilo kakav vid psihofizičke relaksacije, a pojačaće vam se i kreativnost. Na emotivnom polju ćete se odlično razumeti sa voljenom osobom i razmatraćete kako da ostvarite nove zajedničke ciljeve. Pokazivaćete više pažnje, saosećanja i razumevanja prema voljenoj osobi, čime će uneti više harmonije u svoju emotivnu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 ⁄ 17 =