Mesec pravi konjunkciju sa Venerom. Merkur pravi kvadrat sa Plutonom.Tokom većeg dela dana ćete biti opušteniji i posvetićete se onome što volite i što vas ispunjava. Naći ćete u onome čime se budete bavili više motivacije i zadovoljstva. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti zadovoljni i ispunjeni lepim emocijama. Umećete da pokažete šta osećate i da učinite voljenu osobu srećnom. Od kasnijih popodnevnih sati osećaćete napetost i uznemirenost iz nevidljivog izvora.    

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Neće vam biti jasno odakle dolazi to što osećate, pa se može dogoditi da vas obuzima iracionalan strah, da budete dekoncentrisani, da reagujete impulsivno na nekoga ili nečije reči. Imaćete osećaj kako vam mnogo toga u vašem okruženju smeta, a najviše će vam smetati razne sitnice, nešto na šta obično ne obraćate pažnju. Nećete uspevati da se prilagodite drugim ljudima niti okolnostima, pa je važno da izbegavate konfliktne situacije i donošenje važnih odluka.  
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
35 ⁄ 7 =