Mars ulazi u znak Lava. Mesec ulazi u znak Raka i pravi sekstil sa Uranom i konjunkciju sa Suncem. U isto vreme dolazi do pomračenja Sunca koje neće biti vidljivo sa lokalnih geografskih koordinata jer se dešava kada je kod nas noć.Započećete dan sa više energije, spremniji da se suočite sa eventualnim teškoćama i preprekama koje ćete savladati zahvaljujući svojoj veštini. Bićete više u pokretu, aktivni i imaćete pojačanu motivaciju da se posvetite ostvarenju planiranih ciljeva. Slobodno vreme biste mogli iskoristiti za fizičke aktivnosti. Imaćete ideje kako da isplanirate i organizujete započinjanje novih aktivnosti na poslu i privatno, a to se odnosi na ono što ćete biti u mogućnosti da pokrenete narednih dana. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Poboljšaćete komunikaciju u svojim odnosima. Umećete da iskoristite mogućnosti koje su vam na raspolaganju kako biste ostvarili napredak u onome što vam je važno. Ovaj dan vam je povoljno postavljen i za emotivni odnos. Unećete novine i svežinu u odnose sa voljenom osobom i otvoreno ćete razgovarati o zajedničkim ciljevima i neobaveznim temama, što će vam ulepšati zajedničke trenutke.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
25 + 10 =