Mesec pravi konjunkciju sa Venerom. Merkur pravi konjunkciju sa Neptunom.
Vaša intuicija će biti pojačana, kao i vaša maštovitost i kreativnost. Iskosristite to u svom poslu ili u planiranim aktivnostima. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u raznim situacijama i u odnosima sa drugima. Ovo je povoljan dan za uspostavljanje sklada u odnosima. Do izražaja će doći vaša maštovitost i kreativnost. Prepustite se svojoj mašti i dopustite svojoj kreativnosti da se ispolji. U donošenju odluka se oslonite na intuiciju, kao i u odnosima sa drugima. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u raznim situacijama i okrenete sve u svoju korist. Kako ćete biti prilagodljivi u odnosu na situacije i ljude, uspećete da ostvarite ono što ste planirali. 

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na ljubavnom polju ćete pružati podršku voljenoj osobi i bićete veseli i nasmejani. Svoje dobro raspoloženje ćete deliti sa partnerom. Prema voljenoj osobi ćete pokazivati više nežnosti i pažnje i bićete skloni da idealizujete vašu simpatiju ili emotivnog partnera, što će biti pozitivno i doneće vam obostrano ispunjenje lepim emocijama koje ćete međusobno razmenjivati. Bićete dobro raspoloženi, puni optimizma i zainteresovani za prikupljanje znanja u vezi oblasti koje vas zanimaju.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
6 − 1 =