Mesec pravi trigon sa Marsom, Plutonom i Suncem. Mars pravi trigon sa Plutonom. Mesec ulazi u znak Blizanaca.


Imaćete priliv velike energije i motivacije koju možete da usmerite u ostvarivanje onoga što vam je u ovom trenutku važno ili prioritetno ili u razvoj ranije započetih poslovnih ili privatnih aktivnosti. Bićete puni optimizma i poleta, spremni da se upustite u nešto novo ili da rešavate prepreke na koje ste nailazili u prethodnom periodu. Iskoristite ovaj dan za bavljenje svim što zahteva vašu snagu, posebno ako je potrebno negde da upotrebite snagu svojih mišića. Nalazićete način da se uspešno suočavate sa izazovima i da ih nadvladavate. Bićete jasno usmereni ka cilju i osećaće se prodornost, snalažljivost i prilagodljivost u vašem pristupu planiranim aktivnostima. 

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Ovo vam može doneti stabilnije pozicije. Vi sami ćete biti smireni, dobro koncentrisani i sposobni da primenite nove i neuobičajene pristupe onome čime se bavite. Imaćete i plodne ideje koje ćete znati kako da iskoristite u pravom trenutku. Osim toga, bićete optimistički raspoloženi i umećete da rukujete finansijama, što vam može doneti i manje dobitke na tom polju. Prijaće vam u slobodno vreme da se bavite nekim vidom pojačanih fizičkih aktivnosti, sportom, pa ako ništa drugo, možete otići u teteranu na vežbe. To će vam popraviti raspoloženje i poboljšaće vašu kondiciju i zdravlje. U ljubavi vas očekuju strasti na pozitivan način. U večernjim satima vas očekuju prijatne aktivnosti sa voljenom osobom, više međusobnih osećanja i romantike.


NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
3 + 30 =