Mars ulazi u znak Škorpiona. Mesec pravi trigon sa Venerom i Jupiterom i kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se posvetite svojim ciljevima, bićete u pokretu, fizički aktivni. Dobro bi vam došlo da slobodno vreme iskoristite za bavljenje fizičkim vežbama i rekreacijom, za šta vam može dobro doći i šetnja u prirodi ako vam vremenske prilike budu za to odgovarale ili odlazak u teretanu. Bićete usmereni na bavljenje detaljima u vašim današnjim aktivnostima, bez obzira da li se radi o poslu ili vašim privatnim planovima.               

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Počećete da bolje raspoređujete svoje obaveze i da sve radite taktički i strpljivo, sa velikom snagom i jasnim pravcem ka ciljevima. Osećaćete potrebu da se pokrenete i unesete više dinamike u dešavanja tokom popodneva i večeri. Ako budete imali zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom koje će vas oboje pokrenuti i zabaviti, provešćete skladne popodnevne i večernje sate. Tako ćete oboje biti zadovoljni i ispunjeni.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 × 1 =