Mesec pravi konjunkciju sa Saturnom, sekstil sa Neptunom i opoziciju sa Marsom. Merkur pravi opoziciju sa Plutonom. Mesec pravi konjunkciju sa Plutonom i opoziciju sa Merkurom.Na teškoće ćete nailaziti tamo gde je potrebno da budete elastični i prilagodljivi. Nećete umeti da se uklopite u tuđe zahteve. Bićete pojačano nervno napeti i skloni ishitrenim potezima i reakcijama. Naročito izbegavajte ishitrenost kada je reč o novcu, investicijama i troškovima. Osećaćete se emocionalno uznemireno, napeto, što će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama. U odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vas, od autoriteta, kao i osobama koje su povezane sa sumnjivim aktivnostima i potencijalno opasne, možete imati nesuglasica, neslaganja i osećati se pod pritiskom sa njihove strane. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To će vas još više činiti uznenirenim i sklonim da ulazite u otvorene sukobe. najviše će vas opterećivati nešto što ste u sebi potisnuli, a što će početi da vas iz podsvesnog dela ličnosti destabilizuje. U odnosima sa drugima budite otvoreni na kompromisna rešenja, kako biste ublažili tenzije. Povremeno ćete se osećati nesigurno i neodlučno, jedno ćete osećati, a drugo ćete misliti. U večernjim satima ćete biti u mogućnosti da se malo opustite.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 10 =