Merkur se retrogradno vraća u znak Raka. Mesec ulazi u znak Riba.Potrudite se oko rokova sa kojima kasnite i koje ste morali da odlažete zbog raznih prepreka i nepredviđenih situacija. Bićete u mogućnosti da se pozabavite bar jednim delom tih obaveza i da ostvarite napredak. Prepreke će vas i dalje ometati ali ćete uspeti da deo toga ipak prevaziđete. Ovaj dan vam je pogodan za poboljšanje odnosa, kako poslovnih tako i privatnih.         

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete emotivno prijemčivi i umećete da osetite potrebe drugih ljudi i da na to adekvatno odgovorite. Vaš optimizam će biti u porastu, kao i interesovanje za kontakte sa drugima, posebno osobama koje su daleko od vas fizički. Zanimaće vas da upotpunite svoje znanje. U odnosima sa voljenom osobom bićete maštoviti i pružaćete svom partneru nežnost, čak ćete biti i romantični, što će vašem partneru prijati.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 + 14 =