Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, sekstil sa Jupiterom, opoziciju sa Suncem, ulazi u fazu Punog Meseca, ulazi u znak Škorpiona i pravi opoziciju sa Uranom..Bićete pomalo rasejani i dekoncentrisani. To može da se nepovoljno odrazi na vaš posao ali i na vaše odnose. Lako ćete nailaziti na nesporazume, a bićete i emocionalno osetljivi. Pomoć ćete imati od jednog prijatelja od poverenja sa kim ćete moći da se razumete i ko će moći da vas razume. Dobro bi vam došlo više kretanja, kraća putovanja i komunikacija sa osobama koje su iz iste poslovne branše kao i vi ili sa osobama koje imaju interesovanja i hobije slične vašim.     

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Umećete da se prilagodite okolnostima na koje budete nailazili, što će vam najviše koristiti u poslu. Izbegavajte ishitrenost i konflitne situacije jer ćete lako upadati u impulsivne reakcije, a to može biti na vašu štetu. Ako se usmerite na nečemu što od vas zahteva veće fizičke napore, moći ćete da izbegnete tenziju u odnosima sa drugima. Vaša raspoloženja će se kretati od napetosti do optimizma. Umećete da se snalazite sa novcem i mogući su manji dobici. Izbegavajte donošenje važnih odluka jer ćete jedno razmišljati drugo osećati. Ovo će vam posebno praviti neprijatne situacije na emotivnom polju.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 × 22 =