Mesec pravi sekstil sa Neptunom, konjunkciju sa Marsom, Jupiterom i Plutonom, i sekstil sa Suncem.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se upustite u započinjanje novih projekata i planova. Bićete istrajni, brzi i efikasni u svemu čega se prihvatite da radite. Vaša kreativnost će doći do pojačanog izražaja i umećete da se oslanjate na svoju intuiciju u rešavanju važnih situacija. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i finansijska ulaganja, što će vam doneti dobitke. Ovaj dan vam nije još pogodan da startujete sa realizacijom novog, već je pogodniji da sve to organizujete i dobro se pripremite za nove početke. 

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

 Izabraćete prioritete i usmerićete se većinom na poslove koji su od dugoročnog značaja. Na polju ljubavi ćete biti posebno u mogućnosti da započnete nešto novo. Ako ste slobodni, ući ćete u ljubavnu avanturu ili u slobodnu vezu koja bi kasnije mogla da postane ozbiljna, pod uslovom da mudro odaberete partnera. Ako ste u emotivnoj vezi već duži period, unećete neophodnu svežinu i na drugačiji, originalniji, vedriji način ćete pristupati partneru i preuzećete inicijativu. Vašem partneru će se dopasti vaši predlozi.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
7 × 28 =