Mesec pravi trigon sa Neptunom. Merkur pravi trigon sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Saturnom i Plutonom i opoziciju sa Merkurom. Venera pravi konjunkciju sa Uranom. Mesec pravi opoziciju sa Suncem, ulazi u fazu Punog Meseca i u treću četvrt.Puni ste snage i motivacije, što možete da iskoristite da isprobate neke nove tehnike i metode u svom poslu ili u načinu na koji obavljate određene aktivnosti. Osećaete potrebu da se takmičite i imaćete povoljne šanse za očekivane rezultate. U ostvarenju planova ostvarićete značajan napredak. Vaš um će biti izoštren i umećete da prodirete duboko u suštinu onoga čime se budete zanimali.              

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Efikasno ćete nalaziti prava rešenja tamo gde su potrebna. Vaš osećaj za detalje i preciznost biće pojačan. U odnosima sa voljenom osobom očekuje vas uzbudljiv dan, pun međusobnih podsticaja, zajedničkih aktivnosti i mogućnosti da ostvarite više sklada u vašem odnosu i napretka u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Bićete strastveni, što će vašem partneru prijati. Ako ste slobodni, bićete u prilici da uđete u novu emotivnu vezu ili započnete jednu avanturu koja će biti slobodnog tipa.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
38 ⁄ 19 =