Mesec pravi sekstil sa Neptunom. Merkur kreće retrogradno. Mesec pravi sekstil sa Marsom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, nakon čega ulazi u znak Blizanaca.
Bićete promenljivog raspoloženja ali će to biti prolazno. Velikim delom dana će vas obuzimati optimizam, a imaćete i kreativne ideje koje možete iskoristiti tamo gde imate dobar osećaj da će vam koristiti. Intuicija će vam biti pojačana ali budite pažljivi jer može da vas zavara ako se previše oslanjate na nju. Upotrebite i zdrav razum prilikom donošenja odluka. Obratite pažnju na planove koje imate i način kako ste se organizovali jer će nešto da vas ometa i nećete moći da ono što ste planirali rešite na zadovoljavajući način. Ovaj dan vam nije pogodan za odlazak na kraća putovanja. Može da dođe do nesporazuma u dogovorima koji će izazivati kašnjenja i odlaganja. Mogući su kvarovi na komunikacionim uređajima, vozilima i zastoji i teškoće u saobraćaju. Sve što niste dobro razumeli u dogovorima i razgovorima sa drugima potrudite se da razjasnite.   

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Bilo bi poželjno da raščistite vaš radni prostor i rešite se nepotrebnih papira, spisa, dokumentacije i svega što vas zatrpava, a više vam nije potrebno. Bilo bi mudro da odnesete auto na servis u slučaju da duže vreme to niste obavili i da već popstoji nekakav kvar koji niste na vreme servisirali. Ovakve situacije će se dešavati u narednih 23 dana koliko će se Merkur kretati retrogradno. Tokom ovog dana bićete konfuzni i zaboravni, pa vam se savetuje da ne započinjete ništa novo, da ne donosite važne odluke i da se ne bavite komplikovanim poslovima i aktivnostima. Preporučuje vam se psihofizička relaksacija..

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 + 28 =