Mesec pravi kvadrat sa Merkurom, opoziciju sa Neptunom, sekstil sa Marsom i trigon sa Saturnom i Plutonom.
Osećaćete se pod emocionalnim pritiskom, što je prolazno i kratkotrajno. Potrebno vam je više kraćih pauza ako se bavite nečim što je obimno i što zahteva više koncentracije. Imaćete povoljne mogućnosti za bavljenje nečim što vam dugoročno može donositi korist i dobitke. Za sve što ste planirali za danas imaćete više prostora da to obavljate u skladu sa vašim načinom, umesto da sledite već usrtaljene šeme, što će vam doneti bolju efikasnost i više uspeha.      

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima ćete ispoljavati više prilagodljivosti. U drugom delu dana ćete postati zahtevini u emotivnim odnosima. Posesivnost i ljubomora mogu da se pojačaju, mada će to biti više u pozitivnom nego u negativnom smislu. Počećete da osećate potrebu da vašu emotivnu vezu stabilizujete, a vaše strasti će biti pojačane. Možete ostvariti i manje finansijske dobitke.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 × 1 =