Mesec ulazi u znak Bika.


Usmerićete se ka ostvarivanju kreativnih planova i ciljeva. Bićete većim delom dana dobro raspoloženi i spremni da uložite neophodan napor u smeru dugoročnih ciljeva. Preuzećete više odgovornosti, u odnosima sa drugima ćete nastupati otvoreno i ljubazno, sa boljim osećajem kako da pristupite raznim tipovima ljudi i ostvarite svoje ciljeve na obostrano zadovoljstvo. Umećete da sebe istaknete u prvi plan. U kasnijem delu dana prijaće vam da se bavite nečim što vas opušta, u čemu uživate. Iskoristite slobodno vreme za odmor i razonodu.           

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na polju ljubavi ćete imati skladan i lep dan. Ako ste slobodni, moguć je početak nove veze. Ako imate stalnog partnera, imaćete više vremena jedno za drugo i za strastvene intimne trenutke. Bićete većim delom dana prijemčivi na potrebe voljene osobe i umećete da pokažete otvoreno svoja osećanja, što će uticati na uvećanja sklada u vašoj vezi i bliskim odnosima uopšte.


NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 − 4 =